Wednesday, 14 June 2017

Roses are red

Tässäpä taas erikoinen kangasvalinta. Ei yhtään mun tyyliä, mutt joku tässä vaan veti puoleensa, kun tän löysin Eurokankaan palalaarista. Pitkään makasi ja odotti inspiraatiota, pohdinta oli lähinnä mekko vai hame. Puolikellohame siitä sitten tuli. Hiukan kyllä hirvitti taas leikata, jos ei siitä tulekaan halutunlainen. Vaan hyvä tuli, jossain kohtaa täytyy kyllä varmaan kaventaa vyötäröä nyt, kun on raskauskilot tiputettu ja toivon mukaan vähän enemmänkin vielä lähtee.

Tämä valmistui sopivasti ystävän pojan ristiäisiin, johon mua pyydettiin valokuvaamaan. Siitä kiva hame tästä tuli, että asusteilla ja yläosaa vaihtamalla sopii niin sukujuhliin kuin baariinkin, joista ainakin edellämainittuja on tulevana kesänä tiedossa uskoakseni enemmänkin. Kangastakin jäi vielä, joten tyttärelle valmistunee jossain kohtaa kesämekko, niin ollaan sitten taas niin samiksia että..

Rose skirt I made for myself to wear at a name giving party of a little boy. Still have some left of this fabric so my daughter might still get a summerdress of this one.
No comments:

Post a Comment